Een kantoor en zoveel meer

We transformeerden het voormalige klassieke kantoorgebouw naar meer dan 4500 m2 flexibele kantoorruimte. Bij de reconversie stond het gedeeld gebruik en het hergebruik van de bestaande materialen en structuren centraal. Wat we toevoegden is demonteerbaar en herbruikbaar. De kantoren beschikken over een gemeenschappelijke ruimte die is uitgerust met een servicepunt, focus booths, sanitaire voorzieningen,... tot en met de krant.

  • Verdieping 1 & 2: 16 kantoorruimtes variërend van 100m2 tot 360m2

  • Verdieping 3: 911m2

  • Gemeenschappelijk terras en tuin

In je kantoorunit kan je gefocust werken, vergaderen en creatief zijn. Daarnaast kan je events organiseren, deel uitmaken van een grotere community en sporten. Een kmo-unit of opslagruimte huren is ook mogelijk.

Ontdek onze diensten
Brochure aanvragen

Waarom een kantoor met all-in formule?

Profiteer van heel wat kantoorfaciliteiten en voordelen.

24/7 Toegang

Als gebruiker van de Hi! Site heb je 24/7 toegang tot het gebouw.

Eten & drinken

De Hi! Site stelt haar gebruikers koffie, thee, gefilterd tapwater en fruit ter beschikking. Er is een lokaal en gevarieerd aanbod aan eten en drinken in een selfservice koelkast. Catering kan verzorgd worden op aanvraag via Location Manager Lucas.

Community

Hi! Site is niet zomaar een plek waar individuen samenkomen; door de unieke mix van aanbod en mensen beogen we een levendige en dynamische plek.

Vergaderen

Plaats genoeg om in je kantoor een eigen vergaderzaal te installeren. Daarnaast voorzien we afsluitbare booths voor focus en overleg. Op het gelijkvloers zijn er 8 vergaderzalen beschikbaar van 4 tot 24 personen.

Gemeenschappelijke ruimte

Op verdieping 1 en 2 is er een gemeenschappelijke ruimte met keuken en koffiecorner, focus booths en sanitaire voorzieningen.

Groene ruimte

Op de plek waar zich vroeger een laad- en loszone voor vrachtwagens bevond, heeft de Hi! Site nu een natuurvriendelijke tuin en uitnodigende buitenruimte gecreëerd, waarin je naar hartenlust kan ontspannen in de natuur.

Events

Je kan een evenement organiseren op de Hi! Site tot 600 personen. Meer info over een bedrijfsevent organiseren vind je op de eventpagina.

Prijs kantoorruimte per m2

We werken met een all-in formule waarin heel wat faciliteiten en diensten vervat zitten. De prijs hangt af van de grootte van het gekozen kantoor en eventuele specifieke wensen. Er zijn 16 kantoorruimtes variërend van 100-360m2. Wie nog groter wil, kan terecht op de 3e verdieping met een kantoorruimte van 911m2. Contacteer lucas@hi-site.be voor meer info en een prijs op maat.

Wifi en printen

Wij voorzien snelle Wi-Fi die met een firewall beveiligd is en er is een printer die vrij gebruikt kan worden op het netwerk.

All-in formule

Een kantoor huren met all-in formule betekent dat de kosten van heel wat kantoorfaciliteiten inbegrepen zijn, zoals: Wi-Fi, bel & focus booths, printfaciliteiten, schoonmaak, energie, gebouwkosten, community management, stockage, enzovoort.

Archief

Het is mogelijk om gebruik te maken van de archiefruimte op verdieping -2.

Kmo-unit

Naast een kantoor, kan je ook een kmo-unit huren en deze invullen zoals je wilt. Meer info vind je bij Maak.

Sport

Op de Hi! Site zijn heel wat sportfaciliteiten zoals klimmen, padellen of trampoline springen. Ideaal om je te ontspannen of stoom af te blazen tussen de werkuren.

Vraag je offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bereikbaarheid

De Hi! Site is gelegen op het kruispunt van de Brusselse Ring en de A12 en vlot bereikbaar voor al wie uit Antwerpen, Gent en Brussel komt.

250 parkeerplaatsen

Snellaadpalen

Fietsparking